3, 2, 1 ... gremo!

Datum objave: 11. 1. 2021
Novice
PONI podjetno nad izzive

Novo leto, nov začetek, mi smo pa še zmeraj enaki. In prav je tako. Upam, da nas podjetništvo ne bo spremenilo! 
 
Pri PONI programu mi je najbolj všeč to, da kljub temu, da veliko delamo in razvijamo (naši možgani so napeti 100 na uro), je vzdušje sproščeno. Vzamemo si čas za počitek in šale, ki nas razbremenijo našega vsakdana. To bo pomembno tudi kasneje, ko bomo resni pogajalci in podjetniki. Ne smemo pozabiti, da smo tudi podjetniki ljudje! To pomeni, da se motimo, da nismo vsevedni in da potrebujemo pomoč. In seveda tudi čas za sprostitev. Za to večkrat poskrbi tudi sodelavec Aleš Ifko, ki izvaja gong kopeli preko spleta. Izkušnja je presenetljivo učinkovita kljub temu, da tretma poteka na daljavo. Pravi mojster stvari izpelje vrhunsko in je kos vsem situacijam. Zato mu lahko rečem kar mojster Aleš. Vsekakor pa se že veselim doživetja tudi v živo!   
 
PONI-jevci smo se uspešno prilagodili izrednim razmeram z delom na daljavo. Srečanja preko Teamsov potekajo brezhhibno. Vsi smo se jih že navadili, tudi tisti malo tehnološko manj spretni. Izvedli smo celo spletno srečanje vseh PONI-jevcev v Sloveniji. Projekt PONI poteka namreč v 5 regijah istočasno. Gre za resnično velik projekt na državni ravni. Osvežilno je bilo videti tudi druge podjetniške ideje in obraze, ki stojijo za njimi. V sproščenem vzdušju smo se imeli možnost spoznati in navezati kontakte. V ozadju prijetnega so se razvila tudi poslovna partnerstva in našle potencialne stranke.  

Leto 2020 pa smo zaključili s Facebook delavnico pod vodstvom mojstrice Monike Horvat in pa manjšo pogostitvijo. Slika spodaj pove več kot 1000 besed o tem kako hudo nam res gre.


Novičnik je za vas pripravila Vikica Štingl, v kratkem pod nazivom Vikica – spletni marketing, s.p.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem