Izmenjava podjetniških veščin, Poslovno središče Expano, 26. april 2019 ob 17.00

Datum objave: 24. 4. 2019
26. 4. 2019
Dogodek

Velik vpliv na razvoj podjetništva ima okolje, ki je kritično do neuspehov in padcev. Pa vendar marsikaterega izuma ne bi bilo, če bi podjetniki in izumitelji odnehali ob prvem neuspehu. Včasih je potrebno tudi sto poskusov, da nekaj uspe.

Postati dober in uspešen podjetnik ni lahko in se navadno ne zgodi čez noč. Pot do uspešnega podjetnika je polna vzponov in padcev. Kdor se pobere po padcu, postane močnejši, saj se je nekaj novega naučil.

Vabimo vas k poslušanju zgodb Monike Horvat (Agencija za spletni marketing Kuka), Tomaža Zamana (Codeable) in Saše Krumpak (Pomurski Tehnološki Park) in izvedeli boste, kako so uspeli obstati ter kako še naprej presegajo svoje območje udobja (»comfort zone«). Z vami bodo delili  česa so se naučili in kaj so dosegli z vztrajanjem pri svojem namenu: biti najboljša različica samega sebe.

Vabljeni na dogodek, v petek, 26. aprila, ob 17. uri v poslovnem središču Expano.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem