Javni poziv za oddajo ponudb za ekskluzivno trženje izdelkov I FEEL SLOVENIA, za obdobje 5 let

Datum objave: 11. 1. 2022
09.02.2022
Razpis

Predmet javnega razpisa: 
Slovenska turistična organizacija (STO) objavlja javni poziv za oddajo ponudb za ekskluzivno trženje izdelkov I FEEL SLOVENIA. Z javnim pozivom STO želi pridobiti tržnika, ki bo imel interes tržiti splošne promocijske izdelke in navijaške rekvizite z blagovno znamko I FEEL SLOVENIA. Pričakovano je intenzivno sodelovanje s STO, vzpostavitev in širjenje prodajnih mest, zagotavljanje spletnega trženja, priprava nabora tržno zanimivih izdelkov in iskanje drugih inovativnih pristopov prodaje. Z izbranim ponudnikom bo za obdobje 5 let sklenjena podlicenčna pogodba, ki zajema izdelavo izdelkov, distribucijo, promocijo in prodajo izdelkov.

Več o pogoji najdete tukaj.

Rok: 09. 2. 2022

Dodatne informacije: 

Vprašanja v zvezi z javnim pozivom lahko do 24.1.2022 do 12:00 oddate na e- naslov: produkcija at-no-spam slovenia dot-no-spam info.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem