javni razpis Fundacije za šport za sofinanciranje športnih programov, razvojne dejavnosti v športu, organiziranosti v športu, športnih prireditev in promocije športa ter družbene in okoljske odgovornosti v športu v letu 2022

Datum objave: 29. 10. 2021
29.11.2021
Razpis

Predmet javnega razpisa: 

1. Predmet razpisa in višina razpisanih sredstev
Predmet razpisa je sofinanciranje izvajalcev športnih programov, programov razvojne dejavnosti v športu, organiziranosti v športu, programov športnih prireditev in promocije športa ter programov družbene in okoljske odgovornosti v športu, v okvirni višini 7.560.000 eur, in sicer se razpiše:
– za področje športnih programov: 5.664.000 eur,
– za področje razvojne dejavnosti v športu: 1.070.000 eur,
– za področje organiziranosti v športu: 200.000 eur,
– za področje športnih prireditev in promocije športa: 550.000 eur,
– za področje družbene in okoljske odgovornosti v športu: 76.000 eur.
 

Ciljna skupina oz. potencioalni upravičenci: 

Na razpisu lahko kandidirajo osebe iz prvega odstavka 3. člena tega pravilnika.
Pogoji za sofinanciranje izvajalcev programov za področje športnih programov, za področje razvojne dejavnosti v športu, za področje organiziranosti v športu, za področje športnih prireditev in promocije športa ter za področje družbene in okoljske odgovornosti v športu so določeni v pravilniku.
 

Razpisnik: Fundacija za šport

Rok: Poleg oddaje prijavnega obrazca preko spletne aplikacije, morajo kandidati tiskano vlogo na javni razpis poslati tudi s priporočeno pošiljko po pošti ali oddati osebno na naslov: Fundacija za šport, Dunajska 51, 1000 Ljubljana, najkasneje do 29. 11. 2021. Šteje se, da je tiskana vloga prispela pravočasno, če je bila zadnji dan roka za oddajo vloge oddana na pošti s priporočeno pošiljko ali do 12. ure osebno oddana v prostorih fundacije.

Povezava do razpisa

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem