Javni razpis za dodelitev pomoči za razvoj podjetništva in malega gospodarstva v Mestni občini Murska Sobota za leto 2024

Datum objave: 3. 7. 2024
Splošno

Predmet javnega razpisa

Predmet javnega razpisa je dodelitev nepovratnih finančnih sredstev za uresničevanje ciljev občine na področju razvoja gospodarstva, ki se dodeljujejo po pravilih o dodeljevanju pomoči de minimis za naslednji ukrep: Ukrep 1: sofinanciranje materialnih in nematerialnih investicij.

Pogoji za sodelovanje oz. potencialni upravičenci

Upravičenci do sofinanciranja po tem javnem razpisu so pravne ali fizične osebe, ki ustrezajo kriterijem za mikro in majhna podjetja ne glede na njihov pravni status, obliko ali lastništvo, če je njihova dejavnost, ki je predmet sofinanciranja, pridobitna dejavnost; to je dejavnost, ki se opravlja na trgu zaradi pridobivanja dobička, dohodka, ali če z opravljanjem te dejavnosti subjekt konkurira na trgu z drugimi subjekti in če se njihova dejavnost izvaja na upravičenem območju poslovanja, to je na območju Mestne občine Murska Sobota. Za vse upravičence se v tem razpisu uporablja izraz » podjetje«. 

Razpisnik (institucija)

MOMS

Rok oddaje

Za sodelovanje na javnem razpisu prijavitelj odda spletno vlogo na spletni strani, www.murskasobota.si, rubrika: Javni razpis Podjetništvo in malo gospodarstvo 2024. Vloga mora biti oddana med 1.7.2024, od 9. ure naprej, In 12.7.2024, do 12.00 ure. 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem