Javni razpis za sofinanciranje izvedbe projekta »Posodobitev računalniških omrežij na VIZ« v okviru Načrta za okrevanje in odpornost

Datum objave: 12. 9. 2023
Regionalni razvoj

Predmet javnega razpisa

Predmet javnega razpisa je razdelitev opreme na VIZ na način, da se končnim upravičencem razdeli z razpisom dodeljena aktivna omrežna oprema, plačila pa v imenu končnega uporabnika izvaja izvajalec razpisa skladno z določbami v pogodbi o sofinanciranju. Razdelitev opreme zajema aktivno opremo (stikala) in optične module, kjer so potrebni za povezovanje te aktivne opreme.

Namen projekta Posodobitev omrežij LAN na VIZ je posodobiti računalniška omrežja; pregled obstoječega stanja, izdelava načrta posodobitve, izvedba posodobitve – nadgradnja aktivne opreme v osnovnem in srednjem šolstvu ter na organizacijah izobraževanja za odrasle.

Ciljna skupina projekta so vzgojno izobraževalni zavodi (osnovne šole, srednje šole, samostojne višje šole, zavodi za otroke in mladostnike s posebnimi potrebami in samostojni dijaški domovi) ter organizacije za izobraževanje odraslih.

Pogoji za sodelovanje oz. potencialni upravičenci

Na javni razpis lahko kandidirajo VIZ, ki so navedeni na seznamu VIZ, opredeljenem v prvem odstavku 2. točke tega javnega razpisa. 

Razpisnik (institucija)

Akademska in raziskovalna mreža Slovenije

Rok oddaje

 Rok za prejem vlog je dne 11. 10. 2023 do 24. ure.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem