Javni razpis za štipendiranje nadarjenih študentov Mestne občine Murska Sobota v študijskem letu 2023/2024

Datum objave: 12. 9. 2023
Splošno

Predmet javnega razpisa

Predmet javnega razpisa je štipendiranje nadarjenih študentov s stalnim prebivališčem v Mestni občini  Murska Sobota v študijskem letu 2023/2024, ki traja od 1. 10. 2023 do 30. 9. 2024.

Pogoji za sodelovanje oz. potencialni upravičenci

Študenti dodiplomskega in podiplomskega študija, ki imajo status rednega ali izrednega študenta in se izobražujejo v Republiki Sloveniji ali tujini (v nadaljnjem besedilu: kandidati) in:

  • ob vpisu v prvi letnik dodiplomskega študija niso starejši od 21 let,
  • ob prijavi niso starejši od 30 let,
  • imajo najmanj tri leta pred objavo predmetnega javnega razpisa stalno prebivališče na območju Mestne občine Murska Sobota, 
  • in drugi pogoji v skladu z razpisno dokumentacijo. 

Razpisnik (institucija)

Mestna občina Murska Sobota

Rok oddaje

Razpis je objavljen v Uradnem listu Republike Slovenije in na spletnih straneh Mestne občine Murska Sobota. Za sodelovanje na javnem razpisu kandidati oddajo spletno vlogo na spletni strani www.murska-sobota.si, rubrika: Javni razpisi, področje: Izobraževanje. Vloga mora biti oddana od 8. 9. 2023 do vključno 6. 10. 2023.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem