Kako lahko 4 meseci zaposlitve popolnoma spremenijo vašo poslovno pot

Datum objave: 11. 1. 2021
Novice
PONI podjetno nad izzive

Hitro se je obrnil čas in že smo pri zadnjem mesecu PONI programa. Čez celoten čas programa smo bili deležni številnih delavnic in predavanj. V decembru smo nekoliko več časa posvetili prisotnosti na spletu in Facebook oglaševanju. Pri tem nam je pomagala Monika Horvat iz podjetja Mojster marketinga. Kaj je pomembno pri celostni grafični podobi podjetja, kako jo ustvariti in na kaj biti pozoren, nam je na delavnici predstavila Ines Mulec. Sam moram povedati, da sem dobil veliko koristnih informacij in nasvetov iz teh področij, ki mi bodo koristila na moji poti v prihodnje.

Zadnji teden decembra pa smo si tudi mi privoščili nekaj dopusta, ki pa smo ga vseeno preživeli precej delovno. Jaz sem v tem času dokončal svoj video o pohodu čez Goričko od Kobilja do Sotine, ki sem ga posnel spomladi in nekaj časa namenil preživljanju časa v gozdu, kjer sem uril svoje veščine iz bivanja v naravi, tudi v bolj ekstremnih zimskih razmerah. S svojimi objavami na Facebook strani o času preživetem v naravi ob toplem ognju, pa upam, da sem navdušil tudi koga drugega, da se je podal vsaj na kakšen sprehod v gozd.

Januar smo začeli zopet aktivno in se s polno silo podajamo še v zadnji mesec našega programa. Še veliko imamo za predelati, se naučiti in dokončati naše poslovne načrte meseca pa bo kar hitro konec. Pravijo, da vse lepo enkrat pride h koncu, ampak jaz ne dvomim, da nas vse še čaka veliko lepih trenutkov na naši novi poslovni poti. Jaz se že veselim pomladi v pričakovanju, da ljudi popeljem v naravo in razkrijem kakšne skrivnosti vse skriva. Kdo ve mogoče se mi boste na kakšni dogodivščini pridružili tudi vi. :)

Matej Kelemen, udeleženec programa PONI

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem