Kmalu v mestnem središču

Datum objave: 11. 1. 2021
Novice
PONI podjetno nad izzive

Ko sem postala mama sem začela razmišljati o tem, kakšen svet želimo zapustiti prihodnjim generacijam in se vedno bolj začela zavedati pomena trajnostnega načina življenja. 

Tako je nastala ideja o Naši bauti, trgovini z lokalnimi izdelki brez plastične embalaže. Ta ideja je bila skrita v meni kar nekaj časa, nato pa sem zasledila razpis za program Poni. Takrat sem se odločila, da je čas za uresničitev ideje. Od takrat so minili štirje meseci in počasi se naš čas na programu izteka in kar ne morem verjeti, kako hitro je minilo in koliko smo dosegli v tem času. Pripravili smo poslovni načrt, mentorji so nam podali ogromno znanja glede financ, vodenja podjetja, preko različnih delavnic smo spoznavali različna marketinška orodja, se naučili nastopati, razmišljati, spoznali smo osnove celostne grafične podobe in še bi lahko naštevala. Dali so nam krila in z njihovo pomočjo vstopamo v podjetniški svet veliko bolj samozavestno.  

V naslednjem mesecu bom zbirala še zadnje lokalne ponudnike in njihove produkte. Če imate tudi vi kakšne predloge, kateri izdelki bi lahko bili v Naši bauti, bom vesela vaših predlogov. Pišete mi lahko na elektronski naslov sara dot-no-spam sukic1 at-no-spam gmail dot-no-spam com.  

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem