Vas zanima v čem je skrivnost inoviranja in zakaj je nujno, da podjetja inovirajo in digitalizirajo svoje poslovanje?

Datum objave: 18. 2. 2020
Novice

V sklopu SPOT svetovanje Pomurje vam ponujamo možnost, da potešite svojo radovednost in vas vabimo, da se nam 24.3.2020 pridružite na delavnici, s katero želimo animirati in seznaniti podjetja na nujnost stalnega inoviranja za obstoj in razvoj podjetja.

Skozi delavnico bomo na praktičen način udeležencem predstavili, na kakšen način se lotiti inoviranja ter možnosti podpore, ki jih imajo na razpolago za ta namen. Podrobno bo predstavljen razpis za inovacije Gospodarske zbornice Slovenije 2020 in različne možnosti pridobivanja finančnih sredstev podjetij za digitalizacijo poslovnih in proizvodnih procesov. Lotili se bomo tematike, kako pripraviti digitalno strategijo podjetja in uspešno izvesti digitalno transformacijo v podjetju.

Predstavljene pa bodo tudi možnosti in postopki za prijavo na razpis SPS P4D 2019-2023 - spodbude za digitalno transformacijo podjetij, preko katerega lahko podjetja pridobite od najmanj 30.000,00 EUR do največ 100.000,00 EUR nepovratnih sredstev izvedenim za prehod na večjo digitalizacijo poslovanja.

Več o sami delavnici preberite TUKAJ.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem