Vstopite na italijanski trg

Datum objave: 1. 3. 2019
19. 4. 2019
Dogodek

Italijanski trg je zelo specifičen, saj le v 10 odstotkih primerov lahko pridete v direktni stik s podjetjem. V kar 90 odstotkih namreč stik s podjetji za svoje stranke zagotovijo agenti. Da bi vam olajšali vstop na italijanski trg, Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira srečanje z italijanskimi agenti v okviru dogodka Forum Agenti Regionali. Srečanje bo potekalo 19. aprila 2019 v Trevisu (Italija), v prostorih hotela Maggior Consiglio.

Enodnevni dogodek pomaga podjetjem pri iskanju agentov in zastopnikov za italijanski trg ter vzpostavljanju neposrednih kontaktov med ponudniki izdelkov in storitev, ki iščejo zastopnike in agente za vstop na italijanski trg. Za vsa slovenska podjetja bodo po vnaprej pripravljenih urnikih organizirani B2B sestanki z agenti (do 9 sestankov), zato so predhodne prijave nujne (zadnji rok za prijavo je 29. marec 2019). Prijavite se tukaj.

Vsako prijavljeno podjetje bo imelo svoj prostor za individualna srečanja ter razstavljanje manjših izdelkov in predstavitvenih materialov. Večino stroškov udeležbe in organizacije B2B sestankov z agenti krije SPIRIT Slovenija. Več informacij najdete tukaj.

Podrobnejše informacije:
Tina Lukan, SPIRIT Slovenija, tel. 01 5309-826, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si.
 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem