Zdaj ali nikoli

Datum objave: 11. 1. 2021
Novice
PONI podjetno nad izzive

Pred odločitvijo za sodelovanje na razpisu PONI sem bil nekoliko negotov, a še vedno radoveden. Si upam iti na samostojno pot? Kaj bomo počeli cele 4 mesece? Je to prava stvar zame? To so bila le nekatera vprašanja v meni. Intuicija mi je rekla poskusi in boš videl! In tako sem se znašel med 12 kreativnimi mladimi podjetniki, ki smo bili izbrani in smo si upali.


Z vstopom v projekt PONI sem pridobil nova znanja in razširil nekatera že osvojena. Spoznal in povezal sem se s podobno mislečimi posamezniki v Poni skupini in s strokovnimi mentorji. Prevladovalo je sproščeno vzdušje, odlična ekipa zaposlenih v RCMS in koristne delavnice ter predavanja.


Ustvaril sem ime Gong Oaza, pod katero bom nudil sprostitvene energijske tretmane podprte z Zvokom, Frekvencami in Vibracijami prvinskih instrumentov ter nekaterih drugih metod. Storitve bodo namenjene doseganju globoke sprostitve uma in telesa, razbremenitvi stresa in napetosti, krepitvi imunskega sistema, aktivaciji samozdravljenja, višanju frekvence - vibracije telesa in vzpostavljanju ravnovesja. Izvajal bom zvočne tretmane z Gongom za skupine ter individualno, masaže s Tibetanskimi posodami, Reiki energijsko tehniko in Schumann Tesla Therapy. Najdete me lahko na moji spletni strani ali na FB strani Gong Oaza.


PONI priporočam vsem, ki želite stopiti na svojo pot, uresničiti svoje sanje in živeti svoj potencial. Ne odlašajte predolgo, zdaj imate priložnost!

Aleš Ifko, udeleženec programa PONI

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem