Zimske počitnice v Interaktivnem doživljajskem parku Expano

Datum objave: 25. 2. 2020
25. 2. 2020
Novice

Zimske šolske počitnice so čas radosti in veselja na snegu. Letos pa bolj pomladne kot zimske razmere vabijo k drugačnemu preživljanju prostih dni, ki jih učenci in dijaki s starši ali starimi starši preživljajo tudi v Expanu.

V interaktivni doživljajski park Expano te dni zahajajo družine, ki aktivno preživljajo počitnice v regiji. Poleg uživanja v termalni vodi, pohajkovanja in sprehodov ob Muri in okoliških gričih, se podajajo na ogled atrakcij in zanimivosti v bližnji okolici. Družine v Expanu preživijo pol dneva, kjer z interaktivnim doživetjem povežejo še športne aktivnosti v gibalnem parku ter sprehod ob Soboškem jezeru. Navdušujejo se nad virtualnim poletom z balonom in igrico namenjeno pridelavi hrane. Zabavajo se ob imitaciji poz naših divjih živali in preizkušajo moč svojih misli v nevrotermah.

Namige za aktivno preživljanje počitnic jim nudimo na infopanelih, kjer lahko pobrskajo med številnimi ponudniki v regiji, ki ponujajo razna doživetja, pomurske dobrote in kulinarične užitke. Ja, počitnice so lahko aktivne in zanimive tudi brez snega.

Več informacij o ponudbi in aktivnostih v Expanu na povezavi.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem