NAŠI PONI-JI – I. SKUPINA

Naši pionirji, prvih 12 udeležencev, ki je pogumno stopilo v svet podjetništva.

Klemen Kovič
Storitve 3D tiskanja za podjetja

Za razvoj nekega izdelka je potrebno vložiti veliko časa in denarja. Kljub skrbnemu načrtovanju se lahko zgodi, da je izdelek na trgu neuspešen, ali pa se želje kupcev spremenijo in moramo hitro prilagoditi ponudbo. Za učinkovito spoprijemanje s temi izzivi, vidim rešitev v 3D tiskanju. Ponujal bom storitve 3D tiskanja po naročilu za podjetja in tudi za posameznike, ustvarjalce, umetnike in bodoče podjetnike. Podjetjem bom omogočil izdelavo prototipov in manjših serij, posameznikom pa prilagojene, unikatne izdelke in darila.

Preberi več
Sara Sukič
Naša bauta

Čas je, da začnemo razmišljati trajnostno in da ta način razmišljanja prenesemo tudi v naše vsakdanje življenje. Tako je nastala ideja o trgovini brez plastične embalaže, ki je prijazna do ljudi, živali in okolja. V trgovini bomo strankam omogočali nakup lokalnih, kvalitetnih, ekoloških živil s svojo embalažo, oziroma embalažo, ki ne bo vsebovala plastike. S tem bodo lahko prispevale k ohranjanju čiste narave in k boju proti plastičnim odpadkom ter k trajnostnem razvoju regije. 

Preberi več
Matej Kelemen
Doživetje in bivanje v naravi

Ljudem želim približati naravo, da jo začutijo v njeni polni meri. Hkrati pa jih navdušiti, da z nekaj malo znanja in uporabe veščin gozdovništva ter bivanja v naravi, obogatijo svoje lastne dogodivščine v naravi. Ponujal bom izobraževanja in programe za pridobivanje izkušenj, ki bodo pripomogli k bolj suverenim avanturam v naravi za vsakega posameznika.

Preberi več
Vikica Štingl
Spletni marketing

Kaj vam lahko ponudim: Za vas lahko prevzamem vodenje Facebook inI Instagram profila vašega podjetja: komunikacija, všečkanje, načrtovane objave, analize, nagradne igre, posodobitve,...; Lahko vam pripravim newsletterje za vaše naročnike; Lahko pripravim in vodim oglaševalske kampanije na Facebooku in Instagramu; Lahko administriram vašo spletno trgovino ali stran. K vsemu pa vam priložim še poročilo o analizi, z razumljivo obrazlago, da boste lažje razumeli, kaj se dogaja v ozadju, zakaj je nek dan bila prodaja večja, zakaj je neka akcija imela večji in druga spet manjši učinek. 

Preberi več
Aleš Ifko
Gong Oaza

Moje storitve bodo namenjene doseganju globoke sprostitve uma in telesa, razbremenitvi stresa in napetosti, krepitvi imunskega sistema, aktivaciji samozdravljenja, višanju frekvence - vibracije telesa in vzpostavljanje ravnovesja. Nudil bom Zvočne tretmane z Gongom za skupine ter individualno, masaže s Tibetanskimi posodami, Reiki energijsko tehniko in Schuman Tesla Therapy.

Preberi več
Brigita Šušteršič
Zero waste vrtnarija, knjige, izobraževanja

Moja poslovna ideja je odpreti vrtnarijo ter različna izobraževanja. Vodila bom različna predavanja in delavnice na temo vrtnarjenja. Izdala sem že knjigo Vzgoja lastnih sadik, Kuhajmo domače in Vrtnarski dnevnik. Spomladi 2021 bom odprla zero waste vrtnarijo, kjer bodo sadike vzgojene brez embalaže. V prodaji bodo sadike različne zelenjave in zelišč. 

Preberi več
Kaja Glavač
Nov vir živalskih beljakovin

V prehrano Slovencev želim vključiti nov, zdrav, ekološki vir živalskih beljakovin, in sicer žuželke. Ne potrebujejo antibiotikov in drugih veterinarskih zdravil, vsebujejo vseh 9 esencialnih aminokislin, imajo popolno razmerje omega 3 in 6 maščobnih kislin, so brez glutena in laktoze, krepijo lase in nohte. Vsebujejo pa tudi bistvene elemente v sledeh: železo, vitamin B12, magnezij, cink, mangan, jod, itd.. Žuželke imajo manjši vpliv na okolje kot tradicionalna živinoreja, ki uničuje tako planet kot zdravje ljudi. Moji izdelki bodo beljakovinski smutiji razlicnih okusov, beljakovinske ploščice in drugi.

Preberi več
Polona Lopert
Specialty kavarna

To sem jaz – Polona. In Timi za espresso aparatom.
Kot strastna gurmana, visoko zahtevna kafetkarja, ki nadvse najbolj ceniva okolje, družbo in dobra razmerja, želiva ta kombo predstaviti tudi »naše Sobote«. Sva izkušena gostinca, z več kot dobrim okusom, kot za hrano, kot za estetiko. Kava ne bo več le kava, ampak bo postalo doživetje s tvojimi najljubšimi ob visoko kvalitetni kavi, spiti ob domači tortici ali pajanemu krüju na sodoben način in pravo mero urbanega ambienta. Ker si to, pomurci zaslužimo.

Preberi več
Nuša Solar Horvat
Joga obraza

S treniranjem 57. mišic na obrazu stimuliramo glavne žleze v telesu, ki skrbijo za hormonsko ravnovesje in tako očvrstimo mišice na obrazu in posledično izbrišemo gubice in mozoljčke, vnetja ter izpuščaje vseh vrst. Koža zasije, mi pa se počutimo odlično!

Preberi več
Aleš Šüklar
Thefingerring

Izdelava prstanov iz odpadnih desk za rolkanje (skateboard).

Sigalit Sečko Kortran
Holistični center

Na Goričkem urejamo prostore z vrtom z zelenjavo, sadjem in zelišči. V našem holističnem centru bomo ponujali sproščen čas v naravi z delavnicami in tečaji, telesnimi aktivnostmi s svežimi vegetarijanskimi in veganskimi obroki. Ponujamo delavnice in tečaje kot so: joga, zdravo kuhanje, meditacija, ... Če se želite vrniti k naravi, telesni dejavnosti, jesti zdravo, imeti več duhovnosti v življenju in s tem zmanjšati stres in izboljšati kakovost življenja, smo pravi naslov za vas.

Sodelovanje z drugimi holističnimi terapevti, oddajamo tudi prostore za tečaje ter druge dejavnosti.

Preberi več
Mitja Grah
Organizacija nogometnih priprav

Naše poslanstvo je zagotoviti kakovostno organizacijo nogometnih pripravljalnih kampov za profesionalne športne ekipe.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem