NAŠI PONI-JI – IV. SKUPINA

Naj bo življenje polno sladkega, začinjenega ali raziskovalnega duha, predvsem pa naj bo naravno, zdravo in jasno!

Aleš Šrok
Kremni med - zdrava pregreha

V Hiši Tara verjamemo v domače in lokalno.

To izkazujemo z lansiranjem sladkih, vizualno dovršenih, všečnih, domačih medeno čokoladnih izdelkov s pridihom lokalnega. S tem med drugim podpiramo lokalne proizvajalce in kmetovalce. Vse kar počnemo, počnemo z namenom zadovoljitve še kako zahtevnega sladokusca. In prav takšen je tudi naš nov, še relativno nepoznan izdelek - kremni med.

Sedaj pri nas, v Moravskih Toplicah, z različnimi čokoladnimi okusi!

Preberi več
Andreja Zalokar
Mlekarica, pomoč pri hranjenju otrok

Mlekarica je zgodba o opogumljanju žensk v najranljivejših trenutkih.

Nudim podporo materam, ki ne morejo ali ne želijo dojiti, in v slovenski prostor prinašam najsodobnejše pristope na področju hranjenja s stekleničko in črpanja materinega mleka.

Sledim zadnjim trendom in povpraševanju, zato se večji del mojih storitev izvaja prek spleta. Parom, ki se soočajo s specifičnimi težavami pri hranjenju, je na voljo osebno svetovanje, znanja željnim pa cel spekter spletnih tečajev.

Preberi več
Gregor Dražnik
GiGi Čili Olje

Povprečen potrošnik ne kupuje več samo sol in poper, ampak išče v trgovinah raznovrstne začimbe in dodatke. Dostopnost tuje kulinarike v medijih, je prinesla zanimanje za še neznano hrano, ki pa je še bolj ali manj nedostopna na naših trgovskih policah.

Moj namen s čili oljem je tako približati slovenskemu kupcu nove okuse in prinesti svežino v domačo kuhinjo. Čeprav so zadnja leta čili omake pri nas postale zelo popularne, pa je čili olje še nekaj novega in inovativnega.

Primeren je za povprečnega gurmana kakor tudi za ljubitelja čilijev. Lahko pa je samo dodatek na pico ob družinskih večerih ob filmu.

Preberi več
Martin Špilak
Hladno stiskana hrana za pse in mačke

Moje poslanstvo je, da želim hišnim ljubljenčkom ponuditi to, kar si zaslužijo in to je le najboljše.

Zato jim bom ponudil kakovostno in popolnoma naravno hladno stiskano hrano, katera bo poskrbela za zdravje, dobro počutje in pravilen razvoj štirinožnih prijateljev. Skrbela bo za njihov imunski sistem ter dobro kondicijo kože in dlake. Hladno stiskana hrana je zelo lahko prebavljiva, zato ne bo oteževala njihove prebave.

Hrana bo s svojimi pestrimi okusi in kakovostnimi sestavinami privabila tudi izbirčne štirinožne prijatelje.

Preberi več
Jean Frumen
Holistično svetovanje za zdravje

Sem strokovnjak za razstrupljanje in obnovo telesa.

Moje poslanstvo je ustvariti prihodnost, kjer ljudje ne trpimo zaradi svojega (ne)zdravja. Pot, ki vodi do tega veličastnega cilja, je dostopna vsem. Ne glede na to, če imamo kronične ali akutne težave z zdravjem, življenski slog skladen z zakoni narave nas lahko obnovi.

Tukaj sem, da svetim luč na to prikrito znanje zdravja in spiritualnosti ter vam pomagam doseči resnično zdravje in dobro počutje.

Zdrava prihodnost nas čaka, ko se poglobimo vase. Ste pripravljeni?

Preberi več
Jasna Törnar
Jasno z Jasno

Astrologija je sistem, ki nam pomaga bolje razumeti sebe in obdobja, v katerih se nahajamo. Pri meni prejmete astrološko svetovanje, na katerem skozi pogovor osvetlimo glavne smernice in trende vaše življenjske poti. Z astrološkim posvetom pridobite več jasnosti in zaokrožite zgodbo svojega življenja.

Če imate kakršna koli vprašanja, vam lahko z vpogledom v vašo rojstno astrološko karto povem najverjetnejše izide vaših stremljenj. 

Preberi več
Jan Jurkovič
Klub Lutra

Naj vaš otrok razišče svet znanosti in programiranja v družbi novih prijateljev.

V Klubu Lutra si želimo na interaktiven način in z reševanjem relevantnih izzivov otrokom in mladim v Pomurju omogočiti prve uspešne korake v svet znanosti in programiranja.

Osnove znanstvenega razmišljana, sposobnost reševanja problemov, znanje programiranja in seveda tudi pozitivno naravnan odnos k znanosti so pomembne lastnosti mladih v vedno hitreje spremenljivem in k napredku usmerjenemu svetu.

Obenem pa je Klub Lutra priložnost za razvijanje socialnih vrlin in uspešnega ustvarjanja v družbi prijateljev, kjer bo radovednost vedno naslovljena.

Preberi več
Edina Makovec
KORU sladoled

Zgodba Koru sladoleda se je začela med letom in pol dela in potovanja po Novi Zelandiji. Tam sva s partnerjem prvič dobila priložnost poskusiti svež novozelandski sladoled in hitro sva vedela, da si česa podobnega želiva tudi v Sloveniji. 

Novozelandski stil sladoleda je narejen iz kakovostnega vanilijevega sladoleda, ki mu dodamo prave sadeže, zato je tekstura, izgled in okus sladoleda res nekaj posebnega. Vsak sladoled izdelamo po naročilu posamezne stranke in tako zagotavljamo najbolj sveže doživetje.

Koru sladoled lahko najdete na različnih dogodkih po Sloveniji ali pa si privoščite posebno izkušnjo in najamete Koru sladoledni voziček ter tako popestrite vaše pomembne dogodke. 

Preberi več
Niko Prelec
NP Photography - Fotografske storitve

Pri NP Photography nudimo kakovostno poslovno fotografijo. Vsakega fotografiranja se lotimo z individualnim in kreativnim pristopom.

Vsak projekt obravnavamo posebej ter celostno, in sicer od posveta do željene fotografije, katera odraža vaše podjetje ali produkt.

Ker želimo da vas naše fotografije predstavljajo celovito, spoštujemo vaše želje in vas čim bolj vključimo v proces ustvarjanja.  

Preberi več
Barbara Vargazon
Fizioterapija v preventivi in kurativi

V Pomurje prinašam znanje iz najsodobnejše ustanove za rehabilitacijo v Sloveniji URI - SOČA.

Problem in potrebo pacientov rešujemo z hitrim dostopom do individualne celostne obravnave že v akutni fazi brez čakalnih dob in takoj po operativnem posegu. Če nimate prevoza vam olajšamo in pridemo k vam na dom.

Menimo, da se zdravstveni sistem premalo posveča preventivi in zato nudimo preventivno fizioterapijo za otroke v vrtcih in šolah, in za odrasle v obliki vodenih vadb in različnih edukacij, za boljšo kvaliteto življenja z ciljem preprečevanja bolezenskih stanj v kasnejšem življenjskem obdobju.

Preberi več
Jernej Horvat
Macrameliptica, pletenje makramejev

Makrameje sem prvič odkril lani, v času karantene, ko se je moja zbirka rastlin konkretno povečala in je zmanjkalo prostora.

Tako sem izdelal svoj prvi makrame, kar se je hitro prelevilo v hobi, sedaj pa v željo po odprtju lastnega podjetja. Ponujam izdelke raznih velikosti, različnih barvnih kombinacij, ki so odlična zamisel kot darilo, kot rešitev prostorske stiske ali pa enostavno služijo kot unikaten okrasek v hiši.

Preberi več
Nina Kovač
Razvoj spletnih aplikacij

Digitalno poslovanje že dolga leta ni le Wordpress spletna stran in Facebook ter Instagram profil, temveč se zadaj skriva celostni analitični proces, razumevanje, ter optimizacija strani na podlagi razpoložljivih podatkov, ki je v navalu spletne konkurence nujno potrebna za uspeh.

Ukvarjam se z razvojem spletnih strani, ter "custom" spletnih aplikacij, kjer strankam nudim celostni paket, ki ga potrebujejo za digitalni zagon, ter rast svojih podjetij. To vključuje tako pravno pravilne postavitve preprostih spletnih trgovin, kot tudi kompleksnejših poslovnih modelov in integracij, poslovno svetovanje, ter dizajniranje premišljene uporabniške izkušnje in oblikovanje aplikacij, da služijo svojemu namenu - ki je običajno konverzija obiskovalca v kupca.

Preberi več
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem