Javni poziv 79SUB-EVOB20 Nepovratne finančne spodbude občanom za električna vozila

Datum objave: 20. 3. 2020
Razpis

Predmet javnega poziva:
Predmet javnega poziva so nepovratne finančne spodbude občanom za naložbe v nakup ali predelavo okolju prijaznejših vozil za cestni promet, ki spadajo v eno izmed spodaj navedenih kategorij cestnih vozil (v nadaljnjem besedilu: naložba), in sicer za naslednje ukrepe:
– nakup novega/testnega vozila na električni pogon;
– predelavo vozila v električno vozilo, tako da bo serijsko vgrajeni motor na notranje zgorevanje nadomeščen s pogonskim elektromotorjem.

Pogoji za sodelovanje oz. upravičeni vlagatelji:
Na javnem pozivu lahko sodeluje vsaka fizična oseba, ki ima stalno prebivališče v Republiki Sloveniji.

Razpisnik: Eko sklad, okoljski javni sklad

Rok: 
Vlagatelji se lahko prijavijo na javni poziv od dnevaobjave v Uradnem listu Republike Slovenije dalje. Javni poziv velja do objave zaključka javnega poziva v Uradnem listu Republike Slovenije.

Dodatne informacije: Informacije o javnem pozivu lahko vlagatelji pridobijo po tel. 01/241-48-20 v času telefonskih uradnih ur za stranke, ki so objavljene na spletni strani www.ekosklad.si, po e-pošti na e-naslovu ekosklad at-no-spam ekosklad dot-no-spam si ali osebno na Eko skladu v času uradnih ur za stranke.

Povezava do poziva

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem