Javni razpis EUREKA 2021

Datum objave: 23. 3. 2021
Razpis

Predmet javnega razpisa: 
Namen Javnega razpisa za dodeljevanje spodbud v okviru iniciative EUREKA 2021 je omogočiti podjetjem, ki svojo dejavnost izvajajo na območju Republike Slovenije, polnopravno vključevanje v projekte mednarodnega programa EUREKA in spodbujanje Cilj ministrstva pri izvajanju razpisa je, s spodbujanjem vključevanja podjetij v mednarodne EUREKA projekte, v obliki subvencije za raziskovalno - razvojne aktivnosti, podjetjem omogočiti pogoje, da lahko le-ta ostajajo v koraku z evropskimi raziskovalno - razvojnimi trendi, ter s podjetniškimi trendi, ki nastajajo v evropskem prostoru.

Cilj razpisa je dodeliti nepovratna sredstva vsaj 10 upravičencem za izvedbo njihovih EUREKA projektov.njihove udeležbe na vseh tehnoloških področjih programa EUREKA.

Pogoji za sodelovanje oz. potencialni upravičenci: 
Upravičenci so pravne in fizične osebe, ki v Sloveniji opravljajo pridobitno dejavnost, v skladu z drugim odstavkom 3. člena Zakona o gospodarskih družbah in izpolnjujejo pogoje za kandidiranje, navedene v 5. točki razpisa.

Skupna predvidena višina sredstev na razpisu je 4.084.000,00 EUR.

Maksimalna višina sofinanciranja: do višine 100.000,00 EUR na leto za posameznega prijavitelja (12 mesecev izvajanja projekta).

Maksimalno trajanje projekta: do 36 mesecev.

Rok: za oddajo vlog je 19. 4. 2021

Dodatne informacije: 

Dodatne informacije o javnem razpisu so na voljo na elektronskem naslovu: eureka-eurostars dot-no-spam mgrt at-no-spam gov dot-no-spam si

Povezava do razpisa: NA TEJ POVEZAVI

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem