Javni razpis za izbor operacij za večjo socialno vključenost pripadnikov ranljivih družbenih skupin na področju kulture v okviru Evropskega socialnega sklada v letih 2021–2023

Datum objave: 3. 5. 2021
Razpis

Predmet javnega razpisa: 
je sofinanciranje operacij, na področju kulture (kulturnega in kreativnega sektorja) v podporo zagotavljanju večjih zaposlitvenih možnosti na trgu dela, dvigu ravni usposobljenosti, kulturne ustvarjalnosti in kreativnosti ter krepitvi samozavesti in socialne vključenosti v širše družbeno okolje pripadnikov ranljivih skupin, ki so: manjšinske etnične skupnosti (pripadniki italijanske in madžarske narodne skupnosti, romske skupnosti, narodnih skupnosti, opredeljenih v Deklaraciji Republike Slovenije o položaju narodnih skupnosti pripadnikov narodov nekdanje SFRJ v Republiki Sloveniji, nemško govoreče etnične skupine v Sloveniji, različnih manjšinskih etničnih skupnosti ter priseljencev), invalidi.

Pogoji za sodelovanje oz. potencialni upravičenci: 
Cilja javnega razpisa sta: krepitev zaposljivosti pripadnikov ranljivih skupin na področju kulture z usposabljanjem in preprečevanje zdrsa v socialno izključenost ter zaposlovanje pripadnikov ranljivih skupin na področju kulture.

Upravičene dejavnosti v okviru posamezne operacije so: usposabljanja za krepitev zaposljivosti in socialne vključenosti pripadnikov ranljivih skupin na področju kulture, zaposlitev enega pripadnika ranljive skupine kot koordinatorja operacije.

Rok: do 7. 6. 2021

Dodatne informacije: 

Ime in priimek: mag. Matej Strahovnik

Telefonska številka: 01 369 5934

Elektronski naslov: matej dot-no-spam strahovnik at-no-spam gov dot-no-spam si

Povezava do razpisa: NA TEJ POVEZAVI
 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem