Javni razpis za sofinanciranje investicij na primarni ravni zdravstvene dejavnosti v Republiki Sloveniji za leto 2021

Datum objave: 5. 7. 2021
23.7.2021
Razpis

Predmet javnega razpisa:
Predmet javnega razpisa je sofinanciranje občinskih investicijskih projektov, namenjenih za področje primarne zdravstvene dejavnosti, katerih predmet je nakup IT opreme ekip mobilnih enot NMP, v letu 2021, pri čemer morajo biti dodeljena sredstva porabljena v letu 2021.

Ciljna skupina oz. potencialni upravičenci:
Na javni razpis se lahko prijavi občina/mestna občina, ustanoviteljica javnega zdravstvenega zavoda, zdravstvenega doma (v nadaljnjem besedilu: zdravstveni dom). V primeru, da je ustanoviteljic zdravstvenega doma več občin, je lahko prijavitelj le ena izmed občin ustanoviteljic, na podlagi izdanega pooblastila ostalih občin ustanoviteljic.

Razpisnik: Ministrstvo za zdravje

Rok: Rok za oddajo prijav je do 23. 7. 2021.

Dodatne informacije:
Vprašanja v zvezi z javnim razpisom in razpisno dokumentacijo se lahko posredujejo na naslov: gp dot-no-spam mz at-no-spam gov dot-no-spam si, s sklicem na številko 4110-46/2021, do vključno 15. 7. 2021, do 16. ure. Odgovori bodo objavljeni najkasneje do 16. 7. 2021, na spletni strani: http://www.mz.gov.si/si/pogoste_vsebine_za_javnost/javne_objave/javni_razpisi_s_podrocja_zdravja/.

Povezava do razpisa
 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem