Javni razpis za sofinanciranje investicij v vrtcih in osnovnem šolstvu v Republiki Sloveniji v proračunskem obdobju 2020–2021

Datum objave: 2. 3. 2020
23.03.2020
Razpis

Predmet javnega razpisa: 
Predmet razpisa je sofinanciranje investicij v rekonstrukcije in novogradnje objektov vrtcev in osnovnega šolstva v letih 2020 in 2021, katerih sofinanciranje se bo pričelo po uvrstitvi izbranih projektov za sofinanciranje v Načrt razvojnih programov proračuna ministrstva za leti 2020 in 2021. 

Pogoji za sodelovanje oz. upravičeni vlagatelji: 
Prijavitelj na javni razpis je lahko občina, ki je ustanoviteljica vzgojno-izobraževalnega zavoda (v nadaljevanju VIZ) in je investitor investicije, ki jo prijavlja. V primeru, da je ustanoviteljic vzgojno-izobraževalnega zavoda več občin, je lahko prijavitelj le ena izmed občin ustanoviteljic, ki je nosilka investicije na podlagi izdanega pooblastila ostalih občin ustanoviteljic. 

Razpisnik:  Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Rok: Za pravočasne štejejo vloge, ki bodo prispele na ministrstvo do vključno 23. 3. 2020 do 12. ure.

Dodatne informacije: 
Dodatne informacije so na voljo na elektronskem naslovu s dot-no-spam camernik at-no-spam gov dot-no-spam si in janja dot-no-spam smrke-sikovc at-no-spam gov dot-no-spam si. Vsa vprašanja sprejemamo do vključno 16. 3. 2020, odgovori bodo sproti objavljani na spletni strani ministrstva, oziroma najkasneje do 18. 3. 2020.

Povezava do razpisa

POZOR - SPREMEMBA JAVNEGA RAZPISA (UL RS, 14/2020 z dne 6.3.2020)
 

Zaradi ukrepov Vlade Republike Slovenije proti Korona virusu ter napovedi spremembe proračuna, se začasno ustavi postopek izvedbe Razpisa za sofinanciranje investicij v vrtcih in osnovnem šolstvu v Republiki Sloveniji v proračunskem obdobju 2020 – 2021.

Vir

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem