Javni razpis za sofinanciranje operacij gradnje novih manjših proizvodnih naprav za proizvodnjo električne energije z izrabo sončne energije (JR SE OVE 2021)

Datum objave: 3. 5. 2021
Razpis

Predmet javnega razpisa: 
Predmet javnega razpisa je dodelitev nepovratnih sredstev za sofinanciranje nakupa in vgradnje naprav za proizvodnjo električne energije z izrabo sončne energije, kar vključuje tudi nakup in vgradnjo tovrstnih naprav za namen samooskrbe z električno energijo ter hranilnikov energije. Finančne spodbude, ki se dodeljujejo kot državne pomoči, so namenjene nakupu in vgradnji novih naprav za proizvodnjo električne energije z izrabo sončne energije, in sicer moči do 10 MW.

Pogoji za sodelovanje oz. potencialni upravičenci: 
Prijavitelji po tem razpisu so gospodarske družbe in samostojni podjetniki posamezniki po Zakonu o gospodarskih družbah in zadruge po Zakonu o zadrugah. Prijavitelj postane upravičenec, ko je z njim podpisana pogodba o sofinanciranju.

Rok: do 4. 6. 2021, 10.9.2021, 26.1.2022, 25.2.2022

Dodatne informacije: 

Morebitna vprašanja je mogoče posredovati po elektronski pošti na naslov:  mzi dot-no-spam jr-ve at-no-spam gov dot-no-spam si, pri čemer v "Zadevo" sporočila navedite sklic na javni razpis (JR SE OVE 2021).

Povezava do razpisa: NA TEJ POVEZAVI
 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem