Javni razpis za sofinanciranje vlaganj v infrastrukturo namenjeno izvajanju dnevnih oblik varstva/začasnih namestitev za starejše

Datum objave: 10. 3. 2020
01.06.2020; 03.08.2020; 16.10.2020
Razpis

Predmet javnega razpisa: 
Predmet javnega razpisa je sofinanciranje projektov za namen vzpostavitve enot za zagotavljanje dnevnih oblik varstva in/ali za zagotavljanje začasnih namestitev, za osebe starejše od 65 let. 

Javni razpis je razdeljen na 2 ločena sklopa:

  • Sklop 1: Vzpostavitev enot za namen zagotavljanja dnevnih oblik varstva za osebe starejše od 65 let. V okviru sklopa 1 bo sofinanciranih predvidoma 10 enot za namen zagotavljanja dnevnih oblik varstva.
  • Sklop 2: Vzpostavitev enot za namen zagotavljanja začasnih namestitev za osebe starejše od 65 let.

Pogoji za sodelovanje oz. upravičeni vlagatelji: 
Na javnem razpisu lahko kandidira prijavitelj, ki izpolnjuje vse spodaj naštete pogoje.
1. Je pravna oseba s sedežem v Republiki Sloveniji, ustanovljena s strani Republike Slovenije, kot javni socialnovarstveni zavod, ki v skladu s standardno klasifikacijo dejavnosti opravlja dejavnost nastanitvenih ustanov za oskrbo starejših in invalidnih oseb (SKD-87.300).
2. in druge pogoje v skladu z razpisno dokumentacijo.

Razpisnik: Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti

Rok: Prvi rok za oddajo vlog v skladu z navodili iz razpisne dokumentacije je 1. 6. 2020, drugi rok je 3. 8. 2020 in skrajni rok 16. 10. 2020.

Dodatne informacije:
Dodatne informacije o javnem razpisu lahko zainteresirani prijavitelji dobijo izključno po elektronski pošti na naslov: gp dot-no-spam mddsz at-no-spam gov dot-no-spam si s pripisom: »Javni razpis za sofinanciranje vlaganj v infrastrukturo namenjeno izvajanju dnevnih oblik varstva/začasnih namestitev za starejše«. Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja v zvezi z javnim razpisom bodo objavljeni na spletnem naslovu: https://www.gov.si/drzavni-organi/ministrstva/ministrstvo-za-delo-druzino-socialne-zadeve-in-enake-moznosti/javne-objave/. Vprašanja je možno posredovati za prvi rok do 25. 5. 2020, za drugi rok 27. 7. 2020, zadnji odgovori bodo objavljeni do 9. 10. 2020.

Povezava do razpisa
 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem