Javni razpis za zbiranje predlogov za sofinanciranje investicij izgradnje razsvetljave nepokritih športnih površin, sofinanciranje investicij v novogradnje pokritih športnih objektov in ... v letu 2019

Datum objave: 25. 3. 2019
30.4.2019
Razpis

Predmet javnega razpisa:
Predmet javnega razpisa je sofinanciranje investicij izgradnje razsvetljave nepokritih športnih površin, sofinanciranje investicij v novogradnje pokritih športnih objektov in sofinanciranje opremljanja športnih objektov in površin olimpijskih športnih centrov (po kategorizaciji OKS – ZŠZ) v letu 2019, katerih sofinanciranje se bo pričelo po uvrstitvi projektov v Načrt razvojnih programov za leto 2019 in podpisom pogodb z izbranimi prijavitelji. 
 

  • SKLOP 1 

       Sofinancirala se bo izgradnja LED razsvetljave nepokritih športnih površin v letu 2019. 

  • SKLOP 2

       Sofinancirala se bo novogradnja javnih pokritih športnih objektov v letu 2019.

  • SKLOP 3

       Sofinanciral se bo nakup opreme za olimpijske športne centre (po kategorizaciji OKS –          ZŠZ) v letu 2019.


Ciljna skupina oz. potencialni upravičenci: 

  • SKLOP 1: Na javni razpis za sofinanciranje investicij izgradnje razsvetljave nepokritih športnih površin v letu 2019, se lahko prijavijo občine, ki imajo v lasti javne nepokrite športne površine.
  • SKLOP 2: Na javni razpis za sofinanciranje investicij v novogradnje pokritih športnih objektov v letu 2019, se lahko prijavijo občine investitorke, ki imajo v lasti zemljišča, na katerih bodo stali novi športni objekti.
  • SKLOP 3: Na javni razpis za sofinanciranje opremljanja olimpijskih športnih centrov (po kategorizaciji OKS – ZŠZ) v letu 2019, se lahko prijavijo Nacionalne panožne športne zveze, ki imajo trenažne kapacitete zagotovljene v olimpijskem športnem centru.

Razpisnik: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Rok: Rok za prijavo na razpis je 30. 4. 2019.  

Dodatne informacije:
Dodatne informacije so na voljo na elektronskem naslovu maja dot-no-spam skale at-no-spam gov dot-no-spam si. Na vsa vprašanja, ki bodo prejeta do 15. 4. 2019, bo odgovorjeno do 19. 4. 2019.

Povezava do razpisa
 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem