Javni razpis za zbiranje predlogov za sofinanciranje investicij v novogradnje športnih dvoran in novogradnje ali rekonstrukcije športnih bazenov in pripadajoče bazenske tehnike v letu 2020

Datum objave: 14. 2. 2020
27.03.2020
Razpis

Predmet javnega razpisa:
Predmet javnega razpisa je sofinanciranje investicij v novogradnje športnih dvoran in novogradnje ali rekonstrukcije športnih bazenov in pripadajoče bazenske tehnike, katerih sofinanciranje se bo pričelo po uvrstitvi projektov v Načrt razvojnih programov za leto 2020 in podpisom pogodb z izbranimi prijavitelji.

  • SKLOP 1 - Sofinancirale se bodo novogradnje športnih dvoran v letu 2020.
  • SKLOP 2 - Sofinancirale se bodo novogradnje ali rekonstrukcije športnih bazenov in pripadajoče bazenske tehnike  v letu 2020.

Pogoji za sodelovanje oz. potencialni upravičenci: 
Na javni razpis za sofinanciranje investicij v novogradnje športnih dvoran v letu 2020 se lahko prijavijo občine, ki imajo v lasti zemljišča, na katerih bodo stale nove športne dvorane. 

Na javni razpis za sofinanciranje investicij v novogradnje ali rekonstrukcije športnih bazenov in pripadajoče bazenske tehnike v letu 2020 se lahko prijavijo občine, ki imajo v lasti zemljišča na katerih bodo stali novi športni bazeni ali v lasti javne športne bazene, ki bodo predmet rekonstrukcije.

Razpisnik: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Rok: Rok za prijavo na javni razpis je 27. 3. 2020.

Dodatne informacije: 
Razpisna dokumentacija je dosegljiva na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova cesta 16, 1000 Ljubljana na naslovu http://www.mizs.gov.si. Dodatne informacije so na voljo na elektronskem naslovu maja dot-no-spam skale at-no-spam gov dot-no-spam si. na vsa vprašanja, ki bodo prejeta do 21. 2. 2020 bo odgovorjeno do 28. 2. 2020.

Povezava do razpisa
 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem