Javni razpis za zbiranje predlogov za sofinanciranje investicij v rekonstrukcije športnih bazenov ter posodobitve ali vzpostavitve novih zunanjih športnih površin v letu 2021

Datum objave: 12. 5. 2021
11.06.2021
Razpis

Predmet javnega razpisa:
Predmet javnega razpisa je sofinanciranje investicij v rekonstrukcije športnih bazenov ter  posodobitve ali vzpostavitve novih zunanjih športnih površin, katerih sofinanciranje se bo pričelo po uvrstitvi projektov v Načrt razvojnih programov za leto 2021 in podpisom pogodb z izbranimi prijavitelji. 
Zbiranje predlogov za sofinanciranje po tem javnem razpisu bo potekalo v dveh različnih sklopih: 
         - sklop 1 – Investicije v rekonstrukcije športnih bazenov.
         - sklop 2 - Investicije v posodobitve ali vzpostavitve novih zunanjih športnih površin.

Pogoji za sodelovanje oz. potencialni upravičenci:  
Na javni razpis za sofinanciranje sklopa 1 (investicije v rekonstrukcije športnih bazenov) v letu 2021 se lahko prijavijo občine, ki so lastnice športnih bazenov (dvoranska kopališča ali kopališča na prostem), s katerim se prijavljajo na javni razpis. 

Na javni razpis za sofinanciranje sklopa 2 (investicije v posodobitve ali vzpostavitve novih zunanjih športnih površin) v letu 2021 se lahko prijavijo občine, ki imajo v lasti zemljišča, ki bodo predmet trajnostne ureditve, vzdrževanja ali posodobitve zunanjih športnih površin.

Razpisnik: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Rok: Rok za prijavo na javni razpis je 11. 6. 2021. Pisne prijave na razpisnih obrazcih pošljite na naslov Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova cesta 16, 1000 Ljubljana. 

Dodatne informacije: 
Dodatne informacije so na voljo na elektronskem naslovu maja dot-no-spam skale at-no-spam gov dot-no-spam si na vsa vprašanja, ki bodo prejeta do 14. 5. 2021 bo odgovorjeno do 21. 5. 2021.

Povezava do razpisa

 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem