2. poletna šola v okviru projekta Food Wave

Datum objave: 9. 5. 2022
Novice

Razvojni center Murska Sobota v sodelovanju z Regionalno razvojno agencijo za Podravje - Maribor, ki je del konzorcija Food Wave, med 2. in 23. junijem 2022 organizira brezplačno 2. poletno šolo.

Nagovarjajo mlajšo generacijo, staro med 18 in 35 let, ki želi v svojem ravnanju do naravnih virov narediti odločno spremembo in z njo vplivati na zmanjševanje podnebnih sprememb. Ob podpori lokalnih in mednarodnih strokovnjakov se boste v poletni šoli naučili:

  • prepoznati klimatske spremembe, ki jih povzroča pridelava hrane,
  • trajnostnih načinov pridelave in porabe hrane,
  • veščin spodbujanja trajnostnega odnosa do hrane prek socialnih medijev,
  • vloge lokalne skupnosti v prizadevanjih za trajnostni odnos do hrane in
  • spoznali možnosti, ki jih posameznikom nudi evropski projekt Food Wave.

Poletna šola bo potekala v treh vsebinskih modulih, ki skupaj obsegajo 22 pedagoških ur. Po zaključenem izobraževanju udeleženec pridobi certifikat Prehranski aktivist.

Prijava je mogoča do 31. 5. 2022. Izpolnjeno prijavnico pošljite na elektronski naslov andrej dot-no-spam dover at-no-spam rra-podravje dot-no-spam si. Število mest je omejeno. Informacije o vsebinah in prijavnico najdete tukaj.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem