Naše storitve

Uspešno pripravljen in izveden projekt je vedno rezultat sodelovanja več strokovnjakov z različnih področij. Združevanja znanja in izkušenj, tako vaših kot naših, pa je zagotovilo za kakovostno pripravljeno prijavo na razpis. Pri tem vam lahko s svojimi storitvami pomagamo na več načinov – prevzamemo lahko pripravo celotnih vlog in investicijske dokumentacije, vam morda svetujemo pri opredelitvi ciljev ali opravimo evalvacijo projekta, celo pomagamo na specifičnem področju, za katerega nimate lastnih virov.

Pomembna se nam zdi odprta in učinkovita komunikacija z naročnikom, pri delu pa sledimo načelom transparentnosti, kreativnosti in inovativnosti. Vse to zagotavlja dober odnos, ki vliva zaupanje vsem vpletenim.

Velikokrat je slišati, da so projekti sami sebi namen ter ne prinašajo dodane vrednosti v resnično življenje. S svojim delom smo prispevali k mnogim zanimivim in predvsem koristnim ter razvojno naravnanim projektom v pomurski regiji, zato vam zlahka dokažemo, da ni tako. 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem