Podjetništvo

Z znanjem in izkušnjami na voljo podjetnikom in potencialnim podjetnikom

Razvoj regije je tesno povezan s podjetji, ki v njej delujejo, za uspešno delovanje podjetij pa je velikega pomena prav razvitost regije. Gre torej za neločljivo povezanost, pri kateri sta sodelovanje in spodbudno okolje ključna. Prav pri razvijanju in podpori tega vam želimo v Razvojnem centru Murska Sobota zagotavljati pomoč v obliki rednega in ažurnega obveščanja o dejavnostih, razpisih in dogodkih s področja spodbujanja podjetništva in gospodarstva. Da boste vedno na tekočem o dogajanju v regiji in širše ter da ne boste poslušali o izgubljenih priložnostih, temveč o njih govorili kot o priložnostih, ki ste jih s pridom izkoristili. Z veseljem vam bomo tudi svetovali na vseh tistih področjih, ki jih pokrivamo s svojimi strokovnimi kadri – pri pripravi poslovnih načrtov, marketingu in vodenju podjetij, pa tudi pri internacionalizaciji podjetij, razvojnih priložnostih, možnostih investiranja ter državnih spodbudah.

Naše glavne dejavnosti za vas
Izobraževanje in usposabljanje z namenom krepitve znanj in spretnosti, potrebnih v poslovnem svetu
Spodbujanje in ustvarjanje priložnosti za mlade
Podpora potencialnim vlagateljem in spodbujanje priložnosti za vlagatelje
Povezovanje javne in zasebne sfere, podjetnikov, vlagateljev in lokalnih skupnosti
Zagotavljanje prodornih poslovnih storitev na področju podjetništva

Vabimo vas, da se nam oglasite ali nas obiščete, če naletite na podjetniški izziv, zaradi katerega zvečer ne morete zatisniti oči. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali poiskati rešitev in vas morda celo presenetili s takšno, na katero ne bi sami nikoli pomislili.

Povežimo se

Ključna področja našega dela

SPOT
Invest Pomurje
Za prihodnje podjetnike
V katero smer bi vi razvijali Pomurje?
Dobrih zamisli smo vedno veseli!
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem