Expano

Paviljon Expano, izjemna arhitekturna stvaritev, in izjemna, izvirno pomurska vsebina, pisana na kožo razvoju naše regije. Tako bi lahko opisali center, ki vas pričaka ob vstopu v Mursko Soboto in ki smo ga poimenovali vrata v Pomurje.

Njegova vsebina vas povabi v regijo in vam na inovativen, sodoben, a vseeno domačen način predstavi našo pokrajino, njeno turistično ponudbo in tradicije, naravne danosti in mir. Ob tem hkrati nikakor ne pozabi na tiste, ki imajo morda poslovne interese in iščejo priložnosti drugačne vrste.

Naša vloga je jasna. Povezujemo gospodarstvo, ponudnike turističnih produktov in storitev za skupna sodelovanja in ponudbe, aktivacijo in krepitev destinacije, večjo prepoznavnost in skupen nastop na trgih. Ustvarjamo nove priložnosti in partnerstva za razvoj novih produktov in storitev ter povpraševanje po investicijah in novih uporabniških izkušnjah. Promoviramo edinstvenost pomurskih zgodb in prednosti naše destinacije na izbranih ciljnih trgih. Gradimo in promoviramo skupnostni turizem, ki ustvarja poslovne priložnosti in nove povezave.

Expano

Expano in aktivnosti pod njegovim okriljem vodi Razvojni center Murska Sobota, ki poleg že omenjenemu daje velik poudarek tudi gospodarski promociji regije. Z informacijami o naložbenih in drugih poslovnih priložnostih v regiji postaja ambasador pomurskega gospodarstva tako za domače kot tuje potencialne investitorje in poslovne partnerje. Z eno od vseslovenskih SPOT točk pa zagotavlja koristne nasvete, usposabljanja in informacije domačim podjetnikom ter tistim, ki to nameravajo postati.

Expano
Vas zanima, kaj vse se skriva v Expanu?
Pridite in poglejte!
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem