24 mest tudi na AGRI 2019

Datum objave: 4. 9. 2019
Novice

Kmetijsko živilski sejem AGRA v Gornji Radgoni predstavljala izvrstno priložnost za kmetovalce, da se seznanijo z novostmi na področju kmetijstva in živilstva, hkrati pa se je sejem v zadnjih letih že tako obogatil, da predstavlja odlično priložnost za predstavitev širše regije na različnih področjih. Ob tej priložnosti se že več let zapored predstavljajo mesta mednarodnega združenja 24 cities iz Slovenije, Avstrije in Madžarske.

V sklopu projekta City Cooperation, v okviru katerega je nastalo združenje 24 mest, so mesta predstavila svojo pestro ponudbo ter izkoristile priložnost za srečanje županov. Pomurske občine so izpostavile predvsem svojo bogato ponudbo na področju kulinarike in turizma. Razstavni prostor z video predstavitvami je privabil številne obiskovalce. Veliko zanimanja je bilo za Regijski promocijski center EXPANO, ki predstavlja celotno regijo z interaktivno doživljajsko razstavo v paviljonu ob Soboškem jezeru.

Več o aktivnostih projekta in ponudbi sodelujočih mest lahko izveste na spletni strani projekta www.24cities.eu, projektnim novicam pa lahko redno sledite tudi na našem Facebook profilu.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem