5* Edinstvena doživetja Slovenije

Datum objave: 7. 4. 2020
Novice

Slovenska turistična organizacija tudi letos vabi vse ponudnike turističnih storitev in produktov, da se prijavijo na razpis za pridobitev znaka 5 zvezdičnega doživetja, znanega tudi kot Slovenia Unique Experiences. V kolikor je vaš produkt ali storitev v prodaji že vsaj 6 mesecev in lahko zagotavljate, da je vaša ponudba lokalna, avtentična, edinstvena, izkustvena, butična, trajnostno zelena in premium kakovosti, potem ne oklevajte s prijavo. Rok za oddajo je 10. april 2020 preko spletnega obrazca.

Tudi sicer vabljeni, da se vpišete v portal in pregledate zahteve in se tako pripravite za naslednje roke, v kolikor ocenite, da v tem trenutku še ne ustrezate vsem merilom in kriterijem, ki jih zahtevajo. To je tudi priložnost, da sami pri sebi naredite evalvacijo stanja in nadgradite svojo ponudbo.

Turizem smo ljudje, zato pazite nase in ostanite zdravi!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem