Aktualne vsebine za ponudnike turističnih produktov in storitev

Datum objave: 3. 4. 2020
3. 4. 2020
Novice

Izzivi v vsakodnevnem življenju nas soočajo z iskanjem novih idej in rešitev. Silijo nas iz cone udobja in poskrbijo, da smo boljši, bolj inovativni, bolj uspešni in bolj zadovoljni.

V preteklih treh tednih smo bili soočeni z izzivom kot še nikoli poprej. Naše poslovno in zasebno življenje se je precej spremenilo, prav tako pa tudi naše vrednote in pogledi na svet. Sprejeti je bilo potrebno kar nekaj ukrepov, da bomo lahko poslovanje v turizmu nadaljevali takoj, ko bo to mogoče.

V naslednjih treh tednih, ko bodo vrata v turistični panogi še zaprta za obiskovalce, pa lahko čas izkoristimo za razmislek o svoji ponudbi, za pripravo novih produktov in storitev, za krepitev kompetenc na različnih webinarjih in drugih digitalnih izobraževanjih na spletu. Lahko se povezujemo lokalno in v okviru destinacij ter tako ustvarjamo nove in sveže zgodbe za obiskovalce, ki nas bodo prišli na novo odkrivat in spoznavat. Potem. Kmalu po tem.

Nekaj nasvetov in namigov za premagovanje izzivov so pripravili na STO, spletnem mestu Tourism from Zero in pri Svetovni turistični organizaciji. Sicer pa vse aktualne vsebine lahko spremljate tudi na slovenia.info.

Turizem smo ljudje, zato pazite nase in ostanite zdravi!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem