Ali sem tudi jaz lahko podjetnik?

Datum objave: 19. 4. 2019
11. 6. 2019
Delavnica

Kako se lotiti podjetništva? Kdor želi postati podjetnik oziroma razviti svoj produkt ali storitev, mora najprej začeti razmišljati o njem oziroma preprosto sanjati. Razmišljati in seznanjati se mora o problemih, ki pestijo ljudi. Kateri je pravi recept, da nekdo pride do prave ideje, je težko reči, saj je podjetništvo odvisno od vrste dejavnikov. Vsekakor pa velja, da je mogoče uspeh pri razvoju svoje ideje preveriti s pomočjo različnih postopkov, kot je denimo raziskava trga in priprava poslovnega načrta.

Namen delavnice:

Delavnica je namenjena vsem mladim, potencialnim podjetnikom z namenom, da osvojijo pojme podjetnost, kreativnost in inovativnost. Spoznali bomo, da je za kreativnost in hiter pretok idej, odprto okolje, kjer prevladujeta timsko delo in dobra komunikacija in tako nastajajo nove rešitve, izboljšave, inovacije nujno potrebna.

Vsebina delavnice:

     

  •       Kako je povezano podjetništvo z inovativnostjo
  •       Kakšni so motivi ko se odločimo za podjetništvo
  •       Kateri dejavniki vplivajo na odločitev o podjetništvu
  •       Kaj zajema podjetniški proces
  •       Kakšni bi naj bili po lastnostih podjetnik
  •       Kaj so prednosti malih podjetij
  •       Kako lahko na našem trgu deluje podjetnik s svojo idejo

Strokovni izvajalec: mag. NATAŠA LORBER, licencirana podjetniška in davčna svetovalka z več kot 20 letnimi delovnimi izkušnjami, izvajalka različnih podjetniških delavnic: Uvodni informativni seminar, delavnice za samozaposlovanje, Podjetno v svet podjetništva in Mladi podjetniki.  

Trajanje usposabljanja: usposabljanje bo trajalo 3 ure, izvedlo se bo v torek, 11.6.2019 ob 10.00 uri.

Za več informacij o sami delavnici pišite na: tine dot-no-spam novak at-no-spam rcms dot-no-spam si

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem