Ali si tudi TI lahko podjetnik?

Datum objave: 16. 7. 2019
Novice

V mesecu juniju smo v okviru projekta SPOT svetovanje Pomurje pripravili delavnico z naslovom “Ali sem tudi jaz lahko podjetnik“, katere glavna ambicija je bila povečanje podjetniške aktivnosti med mladimi. 

Veliko zanimanje za tovrstno podjetniško tematiko se je odrazilo v sami udeležbi na delavnici, saj je bila predavalnica v prostorih Območno Obrtne-Podjetniške zbornice Murska Sobota, skoraj premajhna za vse udeležence.

V preteklosti se je že izkazalo, da je bilo pomanjkanje določenega podjetniškega znanja krivo, da novopečeni podjetniki v poslovnem svetu niso bili uspešni, oziroma niso uspeli tako hitro, kot bi si želeli. Rdeča nit predavanj je tako bila priprava bodočih podjetnikov na suverenejši vstop na podjetniško pot.

Udeleženci so tekom delavnice prejeli osnovna podjetniška znanja, ki so jim osvetlila pojme podjetnost, kreativnost in inovativnost. Spoznali so, da je za kreativnost in hiter pretok idej pomembno odprto okolje, kjer prevladujeta timsko delo in dobra komunikacija in tako nastajajo nove rešitve.

Ob zaključku delavnice je vsak udeleženec brezplačno prejel gradivo (prezentacijo) s predavanj, ki mu bo v pomoč pri nadaljnji realizaciji podjetniške ideje.

V kolikor želite brezplačno prezentacijo z omenjene delavnice prejeti še vi, pišite na naslov: tine dot-no-spam novak at-no-spam rcms dot-no-spam si.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem