BREZPLAČNA DELAVNICA PGZ/SPOT: R-EVOLUCIJA KADROVSKE FUNKCIJE IN UČINKOVITO ZAGOTAVLJANJE USTREZNIH KADROV

Datum objave: 1. 10. 2021
Delavnica

Od industrijske dobe do zdaj sta se zgodili že dve revoluciji kadrovske funkcije. Zadnja je tu sedaj, prišla je morda nekoliko prej, zaradi pandemije in sprememb, ki jih je ta prinesla.

Žal, mnogo podjetij ni sledilo niti prvi revoluciji. Zaradi tega jim pada storilnost in konkurenčnost.

Podjetja težko pridobivajo ustrezen strokovni kader, kar ga enostavno v nekaterih branžah ni. To že vpliva na počasnejšo rast gospodarstva in se odraža tudi v sistematičnem dvigovanju plač zaposlenim oz. različnem nagrajevanju zaposlenih.

Predstavili vam bom obe revoluciji ter kako transformirati kadrovsko funkcijo za dvig storilnosti in konkurenčnosti.

VABILO IN PODROBEN PROGRAM

PRIJAVNICA

O načinu izvedbe delavnice (FIZIČNO ALI ON-LINE) boste pravočasno obveščeni. Način izvedbe bo odvisen od epidemiološke slike v regiji in takrat veljavnih omejitev Covid-19.

Predstavili vam bom obe revoluciji ter kako transformirati kadrovsko funkcijo za dvig storilnosti in konkurenčnosti.

  1. Potek r-evolucije kadrovske funkcije
  2. Nujna transformacija kadrovske funkcije
  3. Vzpostavitev učinkovitih kadrovskih procesov

Delavnica je namenjena delodajalcem, direktorjem podjetij, direktorjem kadrovskih služb in kadrovskim vodjem in vsem ostalim, ki se aktivno srečujete s kadrovskimi opravili na delovnem mestu.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem