BREZPLAČNA E-DELAVNICA: Poslujte digitalno z orodjem Zoom –triki in nasveti za učinkovito poslovanje na daljavo

Datum objave: 14. 5. 2020
Delavnica

Zoom je videokonferenčna platforma, ki omogoča, da se lahko večje število ljudi, ki so vsak na svoji lokaciji (vsak na svojem računalniku ali mobitelu) sreča v živo – torej ob istem času.
V času epidemije COVID-19 je postala najbolj uporabna aplikacija-platforma za poslovanje med uporabniki/podjetji na daljavo na svetu in na ta način mnogim podjetjem omogočila nemoteno poslovanje tudi v času brez socialnih stikov. Vas zanima kako in zakaj?
Preko Zoom-a se izvajajo interaktivna spletna predavanja, delavnice in predstavitve, sestanki med poslovnimi partnerji, kolegiji v podjetjih... Zoom celo omogoča skupinske treninge, vadbe, različne koncerte in ostala srečanja. Predstavlja torej učinkovito orodje, s katerim lahko nadomestite oz. prilagodite fizične kontakte v trenutnih razmerah.

Vsebina delavnice
- Spoznali boste videokonferenčni program Zoom (triki in napotki za učinkovito delo)
- Predstavili vam bomo možnosti, kako svoj posel preseliti (vsaj deloma) online
- Predstavili vam bomo brezplačna online orodja, ki vam bodo pomagala pri delu z vašimi naročniki.
- Spoznali boste praktične primere, kako lahko digitalizirate svoj obstoječ način poslovanja.

Vabilo na e-delavnico najdete TUKAJ.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem