Brezplačna e-delavnica SPOT PGZ: Učinkovito vodenje in razvoj zaposlenih v spremenjenih razmerah

Datum objave: 22. 3. 2021
Delavnica

Pomurska gospodarska zbornica kot SPOT SVETOVANJE POMURJE organizira BREZPLAČNO STROKOVNO DELAVNICO.

                                                                                 

                   Učinkovito vodenje in razvoj zaposlenih v spremenjenih
 

ki bo, 14. aprila 2021, med 11.00 in 15.00 uro
o načinu izvedbe delavnice boste pravočasno obveščeni
(odvisno od epidemiološke slike v regiji)

Namen delavnice:
Z delavnico želimo spodbuditi uspešno zagotavljanje, razvoj in vodenje kadrov/zaposlenih v MSP ter učinkovito soočanja in upravljanja s spremembami, ki so še posebej izrazite v času med epidemijo.
Učinkovito vodenje zaposlenih in upravljanje s spremembami pomeni vključevanje zaposlenih na vseh nivojih. Spremembe je potrebno ustrezno nasloviti, transparentno komunicirati, predočiti cilje in namen sprememb. Zmanjšanje strahu in negotovosti je osnovno vodilo pred motiviranjem in vključevanjem zaposlenih. Pri vseh fazah uvajanja sprememb je ključna vloga vodij v razumevanju faz sprememb in opolnomočenju zaposlenih, da mu sledijo in sodelujejo.

Cilj delavnice:
Delavnica je namenjena samostojnim podjetnikom, direktorjem podjetij, sodelavcem in vodjem v kadrovskih in drugih službah ter vsem ostalim zaposlenim, ki vas zanima vodenje in upravljanja zaposlenih v podjetju ter osebnostni razvoj na navedenem področju.
Udeleženci boste spoznali, kakšna je vloga vodje, kakšni so pogoji za učinkovito delo ter načine, kako lahko kot vodje vzpostavijo tovrstne pogoje pri delu. Razumeli boste, kakšna je vloga vodje v obdobju sprememb, kaj je pomembno iz vidika učinkovitega uvajanja sprememb in kaj zaposleni potrebujejo od vodje. Spoznali boste kako z iskanjem skupnega ter spodbujanjem zaposlenih pri razvijanju njihovih potencialov, učinkovito presegati medosebne razlike ter krepiti medosebne odnose.

Z delavnico želimo spodbuditi uspešno zagotavljanje, razvoj in vodenje kadrov/zaposlenih v MSP ter učinkovito soočanja in upravljanja s spremembami, ki so še posebej izrazite v času med epidemijo. Prijavnica

Vabilo na delavnico najdete TUKAJ.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem