Brezplačne delavnice Grow Slovenia with Google - prijavi se zdaj!

Datum objave: 1. 10. 2021
Novice

Vsak dan imamo priložnost, da se lahko naučimo kaj novega in kaj več. 

GROW WITH GOOGLE je globalna pobuda, katere cilj je preko brezplačnih delavnic in osebnega pristopa predstaviti podjetniške priložnosti za posameznike, uporabo digitalne tehnologije in ustvariti nove možnosti zaposlitve, napredovanja znotraj podjetij ali rast majhnih in srednje velikih podjetij.

80 % manjših in srednje velikih podjetij v Sloveniji je odvisnih od izvoza storitev in izdelkov zato je še toliko bolj pomemben hiter prenos podatkov in dostopnost do digitalnih orodij. Digitalna orodja so ključ za okrevanje slovenskega gospodarstva in kasneje odpornosti na nenehne spremembe.

Delavnice so namenjene posameznikom in podjetjem, ki želite pridobiti marketinška in digitalna znanja, razviti digitalne veščine, spremeniti obstoječe ali oblikovati nove poslovne modele, ustvariti nova delovna mesta ter povečati učinkovitost, konkurenčnost in rast podjetja.

Trenerji, vodilni domači strokovnjaki s področja marketinga in upravljanja z digitalnimi orodji, bodo v okviru interaktivnih delavnic delili svoje izkušnje, primere dobrih praks in odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Delavnice potekajo online in trajajo 90 minut.

Delavnice so razvrščene na tri področja:
Osnove digitalnega marketinga in digitalnih veščin,
Osnove digitalnega marketinga in digitalnih veščin v turizmu,
Osnove umetne inteligence v marketingu in spletni prodaji.

Prijavi se vsaj na 3 delavnice in prejel boš potrdilo trojno akreditirane poslovne šole, v partnerstvu s podjetjem Google!

Nabor delavnic, termine in prijave najdete TUKAJ. 
 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem