Brezplačni prevozi na dogodke v mestu

Datum objave: 23. 6. 2021
Novice

Poletje se je začelo, hkrati so se sprostili ukrepi in po dolgem času se lahko spet družimo, zabavamo in uživamo v večjih dogodkih. Mestna občina Murska Sobota je v tem času tudi vzpostavila sistem brezplačnega prevoza, ki povezuje naš največji turistični kraj Moravske Toplice s središčem Murske Sobote ter Expanom. Storitev bo na voljo vsaj do konca tega leta in bo omogočen brezplačen  prevoz do različnih dogodkov, kot so Sočna vilica, koncerti, športne prireditve in podobno.

Mestna občina Murska Sobota je pripravila DRT storitev responsibus v okviru projekta SMACKER, ki ga sofinancira program evropskega transnacionalnega sodelovanja Interreg Central Europe. Cilj storitve prevoza, ki se prilagaja potrebam uporabnikov, je izboljšati mobilnost prebivalcev in turistov na območju Murske Sobote in Pomurja.

responsibus ponuja IT-rešitev, ki omogoča spletno rezervacijo prevoza s pomočjo spletne aplikacije. Ta je dostopna tudi na pametnih stojalih, ki se nahajajo v recepciji hotelov v Moravskih Toplicah.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem