BREZPLAČNO USPOSABLJANJE: ABC poslovnih financ

Datum objave: 22. 10. 2019
5. 11. 2019 - 7. 11. 2019
Izobraževanje

V podjetništvu je znanje o financah izrednega pomena. Raziskave pravijo, da smo Slovenci v povprečju slabo finančno pismeni. Pri pouku bi za to prejeli komajda zadostno oceno. Koliko pa o financah v podjetništvu veste sami? Veliko podjetnikov temu področju žal posveča premalo pozornosti. Posledično podjetja lahko tudi propadejo. V samem začetku je potrebno kar najbolje določiti vse možne fiksne, variabilne in nepredvidene stroške (neplačila, reklamacije…). Načrtovani prihodki so velikokrat manjši od predvidenih, zato je kontrola nad stroški zelo pomembna. Veste kakšno obliko pravne ali fizične osebe se vam finančno splača odpreti, biti normiranec ali ne?

Kako pa vam gre poznavanje poslovnih financ? Kateri so roki in katere dokumente morate oddati? Sploh če v začetku za finance skrbite sami, npr. za svoj s.p. .

Na voljo tudi veliko olajšav. Kje jih najti? Kakšne pa so možnosti investicij?


Vse to in še veliko več boste izvedeli na brezplačnem usposabljanju: ABC poslovnih financ, ki se bo odvilo 5.11 in 7.11.2019 v prostorih Paviljona EXPANO, Bakovska ulica 41, 9000 Murska Sobota.
 
Več v priloženen VABILU.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem