BREZPLAČNO USPOSABLJANJE SPOT Pomurje: Marketing in prodaja v digitalnem svetu, 17. in 18.9.2019

Datum objave: 19. 8. 2019
17. 9. 2019 - 18. 9. 2019
Izobraževanje

Na usposabljanju bomo na praktičen in privlačen način predstavili nove prodajne poti v digitalnem svetu, načine in nujne aktivnosti za spletno prisotnost in komuniciranje s strankami z namenom uspešnega razvoja in rasti. Pri tem bo poudarek na praktičnem delu, ki ga bomo skušali analizirati na podlagi primerov udeležencev in tudi uspešnih primerov na slovenskem in tujih trgih.
Usposabljanje je namenjeno vsem podjetnikom, direktorjem, komercialistom in prodajnim službam v podjetjih, ki so odgovorni za prodajo ter so v dnevnem stiku s kupci in potencialnimi strankami.

Program usposabljanja
1. Nove prodajne poti digitalnega marketinga, trendi leta 2019 (in prihajajoči trendi) ter primeri, kako se uporabljajo v praksi.
2. Zakaj so spletne strani, blogi, družbena omrežja, e-mail marketing pomembni?
3. Kako prepoznati potencial posameznega kanala - ali je uporaben za vas?
4. Kako postaviti strategijo digitalnega marketinga in potem primerno vključiti prave kanale?
5. Kako zgodbo vašega izdelka/storitve zapakirati v primerno vsebino (kako napisati besedila in izbrati primerne fotografije)?
6. Kako se lotiti e-mail marketinga in se povezati z uporabniki?
7. Kako analizirati uspešnost pristopa na novih prodajnih poteh?

Več informacij o samem dogodku je na voljo TUKAJ.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem