Brezplačno usposabljanje SPOT Pomurje: Davčni postopek v praksi; 7. in 8. november 2018

Datum objave: 5. 10. 2018
Izobraževanje

Davčni postopek in sam Zakon o davčnem postopku sta v davčni praksi izrednega pomena, pa čeprav iz prakse to ni neposredno razvidno, saj je večji poudarek na posameznih zakonih o obdavčenju (ZDoh-2, ZDDPO-2, ZDDV-1….) davčni postopek pa je nekje v ozadju.

Za poznavanje pravilnosti in zakonitosti obračunavanja in plačevanja posameznih davščin je zelo pomembno tudi poznavanje davčnega postopka, ki posega na vse vrste davščin, kot tudi določa temelje vodenja različnih davčnih postopkov s strani Finančne uprave RS.

Usposabljanje bo zajelo tako osnovna, splošna določila samega Zakona o davčnem postopku (UL RS, št. 117/06 z dopolnitvami, v nadaljevanju: ZDavP-2), kot tudi specifična določila s poudarkom na vodenje davčno inšpekcijskih postopkov, postopkov preiskave in s tem povezanimi obveznostmi in pravicami davčnih zavezancev.

DAVČNI POSTOPEK V PRAKSI

ki bo

7. novembra 2018 od 9.00 do 14.00 ure

in

8. novembra 2018, od 9.00 do 14.00 ure

Pomurska gospodarska zbornica, Lendavska 5A, Murska Sobota

(dvorana IV. nadstropje)


Trajanje usposabljanja

* skupaj 11 šolskih ur (všteti odmori)

Za okrepčila med odmori bo poskrbljeno.

Prijave

Prijave sprejemamo do 5.11.2018 oz. do zapolnitve mest na mail roman dot-no-spam wolf at-no-spam gzs dot-no-spam si

Pohitite s prijavo, število mest je omejeno na 25 udeležencev

VEČ (klik)

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem