CPOEF E-Talk: Turizem po Covid-19: Od boja za preživetje do zmagovalcev

Datum objave: 27. 10. 2020
4. 11. 2020
Dogodek

Letošnja turistična sezona je bila zelo kratka, zato je bilo potrebno izkoristiti dane priložnost in gostu ponuditi najboljše, da se bo v prihodnje še vračal. V vmesnem času, ko je vse zaprto, pa je potrebno preživeti in se pripraviti na novo sezono in ponovno odprtje, katerega datum je še neznanka. Marsikomu se ob dani situaciji poraja kup vprašanj, na katera ne najde odgovorov. Zato bodo na tokratnem »e-talk-u«, ki ga organizira Center poslovne odličnosti ekonomske fakultete v Ljubljani, spregovorili o tem, kaj nas čaka na poti od boja za preživetje do zmagovalcev in tako ponudili tudi nekaj odgovorov, da boste lažje sprejemali odločitve.

Vabljeni, da se pridružite na brezplačnem webinarju v sredo, 4. novembra ob 15.00 uri. Govorci na tokratnem webinarju, Ljubica Knežević Cvelbar (Ekonomska fakulteta v Ljubljani), Gregor Jamnik (Hotel Slon), Zmago Skobir (Fraport Slovenija) in Martin Jezeršek (Gostinstvo Jezeršek), bodo iskali odgovore na vprašanja:

  • Kakšna bo bilanca konec leta?
  • Ali je trenutna situacija čas za vlaganje v digitalizacijo procesov ali celo transformacijo poslovanja?
  • Kako se spreminja veriga vrednosti?
  • Kako razvijati program zvestobe in kakšen je delež direktnih gostov?
  • Kako se v trenutni situaciji spreminjajo storitve?
  • Je trajnostni razvoj priložnost ali stranskega pomena v trenutni situaciji?
  • Kakšen bo turist 2023?

Prijave na »E-talk« so možne do 4. novembra do 14.00 ure na povezavi tukaj.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem