CRM rešitve v turizmu

Datum objave: 28. 10. 2022
Novice

V sodelovanju s podjetjem BE-terna SRIPT turizem predstavlja program “CRM rešitve v turizmu”. Predavanja bodo potekala 24. novembra 2022 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, na njih pa se boste sprehodili skozi celotno pot stranke v turizmu. Torej, vse od prvega kontakta, do iskanja ustreznih namestitev, rezervacij ter do konverzije gosta v stalno stranko. 

Predavatelj Andrej Černivec bo posebni poudarek namenil procesom, ki spadajo v okvir CRM in se ukvarjajo direktno s stranko. CRM (Customer relationship management) je sistem, s katerim se upravlja vse odnose in stike s strankami ter potencialnimi strankami, zato bo predavanje usmerjeno tudi v predstavitev možnosti za digitalizacijo in optimizacijo z uporabo naprednih programskih rešitev in tehnologij.

Več o dogodku in prijavnico najdete na povezavi.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem