Davčni in finančni vidiki protikoronskih ukrepov države za podjetja in podjetnike v letu 2020 in 2021

Datum objave: 25. 8. 2020
Delavnica

Namen delavnice:


Podjetja in samostojni podjetniki, ki ste v letu 2020 prejemniki pomoči iz naslova protikoronskih ukrepov države, verjetno že preračunavate, kakšen vpliv bodo imele prejete pomoči na vaše bilance, davke in poslovanje ter ali vam bo potrebno vračati nekatere pridobljene pomoči ali ne.


Na delavnici vam bomo poglobljeno predstavili, kakšen vpliv ima pandemija in posamezne »koronapomoči« države na bilance, davke in prispevke podjetij in samostojne podjetnike v 2020 in 2021 (DDPO, ZDoh, normiranci ipd.) in prihajajoče davčne novosti v letu 2021.
Dodano vrednost delavnice vam prinaša seznanitev z aktualnimi znanji, praksami in novostmi na področju obračunavanja DDPO in ZDoh, v povezavi s koriščenimi ukrepi/pomočjo države zaradi COVID-19.

Pridružite se nam 24. septembra 2020 od 9.00 do 14.00 ure

Komu je delavnica namenjena:


Delavnica je namenjena podjetnikom, direktorjem, računovodjem v podjetjih, računovodskim servisom, predstavnikom finančnih služb ter vsem ostalim, ki skrbite za davčno-finančno optimizacijo poslovanja podjetij , kakor tudi za tiste, ki zastopate davčne zavezance v različnih postopkih (odvetniki, davčni svetovalci, poslovni svetovalci).

Vabilo na delavnico najdete TUKAJ.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem