Delavnice »Trajnost v poslu«

Datum objave: 29. 1. 2024
Novice

Trajnost je ključna na vseh področjih današnjega poslovanja, hkrati pa postajajo okoljski predpisi in direktive o poročanju podjetij vse strožji ter kompleksnejši. Zavedanje o trajnosti pa podjetjem omogoča, da razvijejo dolgoročne strategije ter se pravočasno pripravijo na regulative in ESG poročanje. Trajnostni razvoj hkrati prinaša še konkurenčno prednost in dolgoročno profitabilnost.

Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete iz Ljubljane, tudi letos pripravlja 3 dnevni online program delavnic Trajnost v poslu.  Program prinaša znanja o izvajanju trajnostnih strategij v vseh poslovnih funkcijah. Ponuja bogat nabor delavnic o aktualnih trajnostnih temah na področju vodenja, financ, notranjega nadzora, revizije, trženja... Osredotoča se tudi na trajnost v različnih panogah kot so turizem, energetika in logistika.

3-dnevni online program sestavljajo 3 osrednja predavanja in bogat nabor interaktivnih delavnic. Vključeno bo delo na konkretnih praktičnih primerih, predstavitve dobrih praks, diskusije in izmenjava izkušenj:

  • Implementacije strategije trajnostnega razvoja,
  • Trajnost v operativnih procesih,
  • Kompleksnost ESG poročanja in regulative,
  • Komunikacijo trajnostnih pobud in
  • Izmenjavo idej in izkušenj.

Delavnice bodo potekale med 19. do 21. marcem. Več informacij in prijave pa najdete povezavi. 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem