DELO S STRANKAMI IN KLJUČNE VEŠČINE NOVODOBNEGA PRODAJNIKA, delavnica 8.6.2022

Datum objave: 30. 5. 2022
Delavnica

Vabljeni na delavnico v okviru projekta SPOT SVETOVANJE POMURJE. Naučili se boste, kaj imajo skupnega otrok, starš, odrasli, delo s strankami in prodaja. Pri čem točno se izmenjujejo in kako točno so ego-stanja povezana ter kaj so ključne veščine novodobnega prodajnika.

Ne glede na to, kako dobri so vaši izdelki ali storitve, kako dobra so vaša delovna sredstva in sistemi – dodana vrednost vašega uspeha so ljudje, ki se s svojimi sposobnostmi, s svojim znanjem in motivacijo trudijo za uspeh podjetja. Toda le v primeru, ko so jim dodeljene naloge, ki jih zmorejo opraviti v okviru svojih sposobnosti, bodo lahko dosegli optimalne rezultate.

Prijave: prijave sprejemamo do 06.06.2022 oz. do zapolnitve mest na povezavi tukaj.

Podrobne informacije o sami delavnici v VABILU.

Naučite se pomembne tehnike vodenja in zaključevanja prodajnih pogovorov. Postanite vrhunski profesionalni prodajnik, ki samozavestno in strateško trži svoje storitve oziroma produkte.

Vabljeni, da se nam pridružite.

Delavnica je za udeležence brezplačna.

Projekt »SPOT Svetovanje POMURJE 2018-2022 «

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem