DigithON: kooperacijsko srečanje na področju digitalizacije v turizmu

Datum objave: 2. 2. 2021
24. 2. 2021
Dogodek

24. februarja 2021 bo potekal zanimiv dogodek virtualnega mreženja DigithON: inovacije in digitalizacije v turizmu.  Dogodek je namenjen tako tistim, ki svetujejo in ponujajo digitalne rešitve kot tudi vsem ponudnikom, ki iščejo rešitve pri optimizaciji in digitalizaciji svojega poslovanja.

Osrednja nit dogodka je inoviranje in digitalizacija v turizmu s poudarkom na razvoju in izvajanju novih procesov in funkcij z uporabo novih digitalnih tehnologij. Iskanje rešitve za povečanje učinkovitosti, razvoj storitev, procesov in IKT rešitev. Prvi del celodnevnega dogodka je namenjen 3 navdihujočim predavanjem,  v popoldanskem delu pa sledijo vnaprej dogovorjeni sestanki.

Na dogodek se lahko prijavite preko platforme in od 10. februarja naprej poiščete zanimive partnerje in se dogovorite za 25 minutne sestanke, ki bodo potekali v zasebnih virtualnih sobah.

Izkoristite priložnost za pridobitev novega znanja in partnerstev!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem