Dnevi slovenskega turizma 2021

Datum objave: 1. 10. 2021
13. 10. 2021
Dogodek

Že drugo leto zapored se soočamo s krizo, ki je močno prizadela turistično panogo. Navajamo se na nove razmere in trende, na katere prej nismo bili pripravljeni. Pa vendar je to izredno zahtevno obdobje tudi priložnost za trajnostno in digitalno transformacijo turizma ter gradnjo turistične prihodnosti, ki bo prijazna do gosta, lokalnih prebivalcev in turistične industrije. »Zdaj je čas. Čas za transformacijo.« bo tudi glavna tema letošnjega Plenarnega dne Dnevov slovenskega turizma 2021, ki se bodo odvijal 13. oktobra 2021.

O izzivih in priložnostih turizma bodo spregovorili predstavniki slovenskega turizma ter številni drugi domači in tuji strokovnjaki. Na okrogli mizi pod naslovom »Kako doseči hitro in kakovostno transformacijo slovenskega turizma?«  bo tekla beseda o okrevanju in prihodnosti turizma, na kateri bodo sogovorniki tudi poskušali odgovoriti na zastavljena vprašanja.

Vabljeni, da se pridružite dogodku, ki bo tudi letos potekal v hibridni obliki. Prijave za spletno spremljanje dogodka so mogoče do 12. oktobra 2021 na spletnem mestu STO, kjer je na voljo tudi celoten program dogodka.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem