Do lastne spletne strani brez večjih stroškov

Datum objave: 26. 10. 2020
Novice

Raziskave so pokazale, da je na svetu 4.57 milijarde ljudi, ki aktivno uporabljajo internet, med drugim tudi za pridobivanje informacij in opravljanje nakupov. Še posebej v letu 2020, je zaradi COVID – 19 zaznati porast spletnih strani in trgovin. Zato je pomembno, da podjetniki predstavijo svoje izdelke in storitve na spletu. Spletna stran je namreč izložba vaše ponudbe izdelkov in storitev, saj se z njeno pomočjo predstavljate in promovirate. Rezultat tega bodo najprej povečani obiski in nato povečana prodaja.

Izdelava spletne strani ne predstavlja več takšnega izziva kot je nekdaj, saj jo lahko sami brezplačno naredite od doma. S tem, da stran izdelate sami, prihranite denar pa tudi naredite jo lahko v skladu z vašo vizijo. Stran lahko kadarkoli dopolnite, spremenite ali nadgradite. 

In kako izbrati najprimernejšo platformo? Za vas smo  pobrskali po spletu in našli najbolj priljubljene brezplačne ponudnike za izdelavo spletnih strani. Pri vsakem ponudniku izdelave brezplačne spletne strani, ki smo jih zbrali, lahko najdete tudi navodila na youtube kanalu.Sicer pa bodite pozorni, da na izbrani platofrmi z vašimi vsebinami obogatite spletno stran na način, da bo izstopala, ter si tako zagotovite željene oglede.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem